Valami készül…

A jövőben újabb fejlesztésekhez látok hozzá….. Magyar disztribútorként veszem ki részemet bizonyos gyártóknál, hogy termékeiket népszerűsítsük.

Fő profilom az továbbra is a Gépjárműalkatrészek és a Megkülönböztető, és Figyelmeztető fény és hangjelzések értékesítése lesz, ezekről is fogok leginkább majd bemutató videókat feltölteni, megosztani veletek. Szeretném nektek bemutatni azt, hogy milyen az igazi kapcsolat Vevő és eladó között, amelyet teremteni szeretnék és megtartani veletek. Én nem csak eladni akarok, ahogy azt a legtöbben megpróbálják… Én szeretnék foglalkozni a vevőimmel. Hogy lássák valóban azt kapják amit elvárnak, a MINŐSÉGET.

…hogy miért is emeltem ki?! – Erre a válaszom nagyon egyszerű. Tudom azt, ha odafigyelek arra, hogy az értékesíteni kívánt termék minősége megfelelő (nem romlik el pár használattól, nem megy tönkre), akkor ügyfeleim kölcsönös bizalommal térnek vissza, és vásárolnak tőlem.

A vélemények megoszlanak…. vannak akik szerint drágák az adott termékek. De ez ne tévesszen meg senkit. Minden általam piacra bocsájtott termék, egy elég összetett minőség ellenőrzésen megy át. Törésteszt, áztatás, por, leesés és más környezeti behatások. Mindet tudják, amit egy forgalomba hozott terméknek tudnia kell. Ha pedig időm engedi, fogok készíteni bemutató videókat is, hogy ismertethessek ha nem is minden, de a forgalomba hozott termékek nagy részét.

Related Post

TevékenységeinkTevékenységeink

Sok területen vagyunk megtalálhatóak, több webáruházzal, és szolgáltatásokat nepszerűsítő weboldallal. Ezek közül említenék néhányat: https://autoboss.hu – Gépjárműalkatrész kereskedelem, Megkülönböztető fény és hangjelzésekhttps://munkaruhazat.eu – Munkavédelmi, és munkaruházati termékekhttps://starchem.hu – Kemikáliák és