A fény és hangjelzések Rolls Royce-a avagy miért NE vásárolj kínait!

A piacon jó pár Fény- és hangjelzést forgalmazó cég megtalálható. …most jön a “DE”…. általában a legtöbben csak a darabra figyelnek és nem a minőségre.

Saját tapasztalatok:

Mikor úgy határoztam, hogy Én is megkezdem a fent említett termékek forgalmazását, minden terméket külön vizsgálatnak vetettem alá, hogy valóban megfelelnek-e a követelményeknek.
Amelyik termékek igen, az természetesen bekerültek egy webáruház rendszerbe. https://autoboss.hu .

Magam is próbáltam kínai termékeket. Ezek kereskedelmi forgalomba be sem kerültek, mert nem csak hatóságilag, de minőségileg sem feleltek meg a követelményeknek!

Sok helyen láttuk ugyan, hogy egyre több az olyan silány termék, amelyet nem sokkal, de olcsóbban kínálnak.

Nos ezek a termékek több esetben sem felelnek meg, sem a jogszabályi rendelkezéseknek, sem a használati feltételeknek.
Hogy egy pár dolgot kiemeljek:
-Nincs bennük ECE R65 jóváhagyási jelzés (vagyis közúti forgalomban NEM használhatóak)
– Nincs bennük az ECE EMC R10 jóváhagyás (ami az elektromágneses összeférhetőséget jelöli ) – vagyis bekötést követően, ha bekapcsolt állapotba kerül a Rádió, GPS, vagy bármely a járműben található kommunikációs eszköz, akkor a két készülék együttes használata során a interferencia alakulhat ki.

Ne feledjük…

Nem mindig az olcsó a jobb!

Az általam forgalmazott termékek például nem sokkal drágábbak és általában még 2-3 vagy akár 5 évvel több garancia is elérhető a termékekre!

Related Post

TevékenységeinkTevékenységeink

Sok területen vagyunk megtalálhatóak, több webáruházzal, és szolgáltatásokat nepszerűsítő weboldallal. Ezek közül említenék néhányat: https://autoboss.hu – Gépjárműalkatrész kereskedelem, Megkülönböztető fény és hangjelzésekhttps://munkaruhazat.eu – Munkavédelmi, és munkaruházati termékekhttps://starchem.hu – Kemikáliák és